De 5 bästa tändstickorna

Hej läsare, vi är glada att vara tillbaka med en ny artikel om en kategori tändare som är ganska originell, minst sagt…

Den här topp 5-listan täcker de bästa tändstickorna som du kan hitta i vår butik, i en dedikerad samling. Tändstickor
består faktiskt av en metalltändsticka som kan återanvändas upp till 10 000 gånger!

Låt oss komma igång med denna spännande ranking utan vidare dröjsmål.

5 – Den permanenta tändaren

Till att
börja med denna topp 5, här är en modell som aldrig upphör att imponera med sin prestanda och särskilt på den feedback vi får från den. Den Permanent Lighter är en utmärkt tändare som passar in nästan var som helst, till din stora glädje.

Permanent Lighter

Med ett handgrepp får du en helt fantastisk låga som kommer att hålla under lång, lång tid.

4 – The Lighter Ashtray

Först på fjärde plats, här är en tändare som är minst sagt originell och mycket tilltalande när det gäller dess form och syfte. Namnet säger allt, men denna berömda Cendrier Briquet är helt enkelt lysande att använda.

Tändare Askkopp

För ditt hem kan du till exempel tända din cigarett med den återanvändbara tändstickan och lämna askan i den inbyggda askkoppen, är inte det en bra idé?

3 – The Infinite Lighter

På det
tredje trappsteget fortsätter vi med en tändare som är precis lika lysande som de tidigare. Med Briquet Infini kan du få en låga som håller över tid med liten eller ingen ansträngning.

Infinite Lighter

Den här tändaren används mycket av människor som gillar överlevnad eller camping i skogen till exempel, eftersom du enkelt kan tända torra gräskvistar.

2 – Panther Eternal Lighter

För att
börja med silvermedaljen, en av våra flaggskeppständare i ett sortiment som innehåller många varianter : här är den fantastiska Briquet Éternel Panthère!

Liksom sina föregångare och andra modeller i sin kategori är dess design verkligen lysande och ger en känsla av elegans och lyx för sin ägare. Den är också perfekt för att starta en eld eller bara tända en cigarett.

Eternal Panther Lighter

När du har visat den för dina vänner blir det komplicerat att hålla den exklusiv eftersom alla som har sett en av våra eviga tändare har fallit för någon av de många varianterna du kan hitta i vår onlinebutik.

1 – The Immortal Lighter

Och slutligen, för att avrunda denna fantastiska ranking, här är den stora vinnaren: den otroliga Imortal Lighterl! Som namnet antyder kommer du att kunna njuta av en låga som räcker länge, länge, länge…

Immortal Lighter

Den här tändaren är mycket uppskattad av våra kunder för sitt estetiska tilltal men också för sin vardagliga användbarhet.

Tack så mycket för att du följer oss i den här artikeln, som vi hoppas har introducerat dig till en kategori av tändare som minst sagt skiljer sig från det vanliga.

Vi ger dig en artikel om Tändarmodeller så att du kan hitta din sällsynta pärla.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *